Αγωνίσου μαζί μας.

Οι πλειστηριασμοί είναι εδώ. Μη μένεις θεατής

Αν θέλεις να σώσεις το σπίτι σου, θα σταθούμε διπλα σου.

Όχι στην ανάθεση, Όχι στην παραίτηση.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/1/18 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/1/18 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ

Μέσα στη νέα χρονικά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σε αγαστή σύμπνοια με την μνημονιακή αντιπολίτευση, μεθοδεύει χιλιάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας με ταχύτατες διαδικασίες, τόσο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ψήφισε και ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζει, όσο και με την συνέχεια των πλειστηριασμών που έχουν δρομολογηθεί στα Ειρηνοδικεία. Συνεχίζοντας την αφαίμαξη των λαϊκών κοινωνικών στρωμάτων που έχουν πληγεί βαρύτατα από τις μνημονιακές πολιτικές που ανακυκλώνουν την ύφεση και την ανέχεια, στοχεύει σε μία τεράστια αναδιανομή του πλούτου υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, των τραπεζών και των ιδιωτικών funds.

Έχοντας υποταχθεί πλήρως στις απαιτήσεις της τρόικας και εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των πολυεθνικών και του μεγάλου κεφαλαίου, αποδεικνύει την τραγική διάψευση της ρητορικής της περί «ανάκαμψης» που δήθεν έρχεται, απειλώντας κυνικά, για πολλοστή φορά, με bail in και υφαρπαγή των όσων λαϊκών καταθέσεων έχουν εναπομείνει, σε περίπτωση που οι πολίτες της χώρας δεν «κάτσουν φρόνιμοι» να τους πάρουν τα σπίτια.
 
Για το σκοπό αυτό, όχι μόνο κατέφυγε -ανεπιτυχώς- σε μία εκστρατεία συκοφαντίας και παραπληροφόρησης σε βάρος των αγωνιστών/τριων του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, αλλά και ψήφισε το ιδιώνυμο για την ποινικοποίηση της δράσης τους.
 
Την Τετάρτη 10/1/18, η κυβέρνηση, αποβάλλοντας εντελώς την υποτιθέμενη αριστερή «μάσκα» της, θα έχει παρατάξει και πάλι τα ΜΑΤ μπροστά στα Ειρηνοδικεία, για να καταστείλει αυτούς και αυτές που παρεμποδίζουν την υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
 
Δεν τους φοβόμαστε, θα είμαστε και πάλι εκεί για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς.
 
Καλούμε όλους τους πολίτες την Τετάρτη 10/1/18, στις 3μμ, έξω από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας (Κυρίλλου Λουκάρεως) και τα κατά τόπους Ειρηνοδικεία, για να εξαπλώσουμε το «μικρόβιο» της αντίστασης στους πλειστηριασμούς και της ανυπακοής στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που αποβλέπουν στην ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση της κοινωνίας. Η ταξική και κοινωνική αλληλεγγύη μας είναι πιο δυνατή από αυτούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου