Αγωνίσου μαζί μας.

Οι πλειστηριασμοί είναι εδώ. Μη μένεις θεατής

Αν θέλεις να σώσεις το σπίτι σου, θα σταθούμε διπλα σου.

Όχι στην ανάθεση, Όχι στην παραίτηση.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέλευση Συμβολαιογράφων: πραξικοπηματική αναβολή και έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Πορεία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών από το ξενοδοχείο Park στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.


Χωρίς κανένα πρόσχημα (όπως προκύπτει και από τη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Αττικής-Πειραιώς και Νήσων) και την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Ρούσκας ακύρωσε την έκτακτη συνέλευση των συμβολαιογράφων Αττικής-Πειραιώς και Νήσων που είχε αναγγελθεί εδώ και 8 ημέρες με θέμα τους Ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 
Αντί της συνέλευσης ο πρόεδρος του συλλόγου συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του συλλόγου με κατεβασμένα ρολά και με την προστασία της αστυνομίας.

Μπροστά στις αντιδράσεις της πλειοψηφίας του συμβολαιογραφικού κόσμου για τις μεθοδεύσεις του προεδρίου του συλλόγου και κάτω από την πίεση της σημερινής κινητοποίησης (βλέπετε σχετικά εδώ http://dikaex.blogspot.gr/2017/09/blog-post_20.html) η συνέλευση που θα μπορούσε να ανατρέψει τα σχέδια του Γ. Ρούσκα και των φίλων του τραπεζιτών αναβλήθηκε.

Δεκάδες συμβολαιογράφοι κατά την ώρα της προγραμματισμένης συνέλευσης κατέφθαναν στο ξενοδοχείο Park όπου θα γίνονταν η συνέλευση χωρίς να έχουν ειδοποιηθεί καθόλου για την αναβολή.

Προφανώς ο κ. Ρούσκας ήθελε να κρυφτεί τόσο από τους συμβολαιογράφους όσο και από τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών και ανενόχλητος να προχωρήσει το σχέδιό του για την υλοποίηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Στο κάλεσμα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών  για τη συγκέντρωση στο χώρο της συνέλευσης των συμβολαιογράφων αλλά και για τη διαμαρτυρία στα γραφεία του συλλόγου ανταποκρίθηκαν και παρέστησαν συλλογικότητες από διάφορες περιοχές της Αττικής, το Κίνημα Δεν Πληρώνω και ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου